Till startsidan för ABK
Till startsidan för ABK
Östra Storgatan i centrala Kristianstad

Kontors- och butikslokaler

ABK är en av Kristianstads största förvaltare av kommersiella lokaler. Vi har över 230 lokaler över hela kommunen, med huvuddelen i centrala Kristianstad. Vi på lokalavdelningen jobbar aktivt med att driva och utveckla vårt bestånd som framför allt består av kontors- och butikslokaler. Välkommen att kontakta oss för en dialog om era lokalbehov.

 

Kontakta lokalavdelningen

Karl-Henrik Persson, Lokalchef
044-780 33 40
karl-henrik.persson@abk.se

Tomas Pettersson, Uthyrningsansvarig
044-780 32 77
tomas.pettersson@abk.se

Feras Rachid, Lokalförvaltare
044-780 33 20
feras.rachid@abk.se

Att hyra lokal

Om man som företag ska kunna hyra lokal hos ABK måste man i de flesta fall vara ett registrerat bolag med registrering för F-skatt och moms.

Innan du kontaktar ABK är det bra att fundera över vilken typ av lokal din verksamhet önskar, storlek på lokalen samt eventuell geografisk placering. Det är även bra att fundera på vilken hyresnivå som känns rimlig. Allt för att vi ska kunna ge dig en bra service och matcha rätt lokal utifrån dina önskemål.

Betalningssäkerhet

Vid tecknande av ett kontrakt på en lokal, hos ABK, krävs det någon form av betalningssäkerhet.

Hyra

Hyran betalas i förskott. Första hyran ska vara betald innan tillträdesdagen.

Offert

Vår ambition är att lämna en så heltäckande, skriftlig och tidsbestämd offert, som möjligt med de poster som är aktuella för lokalen. Offerterna är oftast tydligt uppdelade med kallhyra samt eventuellt tillkommande poster i form av värme, vatten, ventilation, sopor, fastighetsskatt eller någon form av lokalanpassning.

Stora visioner?

Här nedan finner du några länkar som kan hjälpa dig som nyss startat eget företag.